Actueel

Januari 2017

€ 2.500,- voor stadsvolière namens 200-jarige Nh1816
Afgelopen dinsdag waren we te gast bij de vrijwilligers van de Stichting Stadsvolière met een mooie verrassing.

Als Franeker kantoor voelen we ons betrokken bij de Stadsvolière en de vrijwilligers die de vogels en verblijven onderhouden. Vorig jaar luidde de stichting de noodbel. Veel geld was nodig voor een renovatie, die noodzakelijk was voor het voortbestaan van de Franeker trekpleister. We deden daarop een aanvraag bij de goede doelen stichting van onze partner voor particuliere verzekeringen Doelen Nh1816.

Donatie Stichting Goede Doelen Nh1816
De donatie is onderdeel van een actie die Nh1816 Verzekeringen voor haar 200 jarige bestaan heeft opgezet en waarbij in totaal 1,3 miljoen euro werd gedoneerd aan vele goede doelen in heel Nederland. Nh1816 heeft geen aandeelhouders, maar investeert met deze donaties een deel van de winst in onze samenleving.

Wij zijn er trots op dat uit onze samenwerking met Nh1816 een mooie bijdrage kon worden gedaan aan de stadsvolière van Franeker, zodat deze bezienswaardigheid niet hoeft te verdwijnen uit het Sjaerdema Park.

Zelf een steentje bijdragen aan de stadvolière?
Wilt u zelf ook iets voor dit goede doel betekenen of wilt u meer weten over onze bijdrage aan Stadsvolière Franeker, stuurt u ons gerust een berichtje. U kunt de ontwikkelingen rond de verbouwing volgen door de Facebook-pagina van de stadsvolière te liken.

Met vriendelijke groet,

Johan Hiemstra

Hiemstra Financiële Diensten

Kleijenburg 2
8801 KN FRANEKER
Tel: 0517-390 022
Fax: 0517-393 262
E-mail: info@hiemstrafd.nl